joi, 18 februarie 2010

Germeni obtinuti din seminte de plante izvor de sanatate pentru pasarea, papagalul dumneavoastra.

Germenii Se mai recunosc sub forma de( seminte de plante incoltite ).
- Semintele prin incoltire castiga un plus de vitamine si alte substante benefice dezvoltari pasarilor, papagalilor nostri acestia find tot o data si mult mai usor de digerat.
Termenul de germeni se refera in general la semintele care au incoltit (de obicei, fara ajutorul luminii soarelui sau al solului ), transformandu-se in plante micute intrun interval de 3-5 zile.
Despre aceste seminte sau boabe de cereale se spune atunci ca au germinat, adica s-au transformat in germeni.
CALITATILE GERMENILOR. Germenii sunt bogati in enzimii antioxidante, vitamine, minerale, aminoacizi, clorofila, proteine complete, fibre si pigmenti.Toate aceste substante continute de germeni imbunatatesc digestia, dau vitalitate, intaresc organismul ( sistemul imunitar ).
CE SUNT GERMENII. Termenul de germeni se refera in general la semintele care au incoltit (de obicei, fara ajutorul luminii soarelui sau al solului), transformandu-se in plante micute intrun anumit numar de zile in functie de perioada de incoltire a fiecarui soi de seminte in parte. Despre aceste seminte sau boabe de cereale se spune atunci ca au germinat, adica s-au transformat in germeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu